Regel uw vloerverwarming en radiatoren per ruimte

Warmte per ruimte wanneer u maar wilt, dat is het comfort van een regeling per ruimte. Elke ruimte kan, onafhankelijk van andere ruimten, zelf de warmtebron aansturen en zo warmte krijgen op het moment dat u het wilt. Zowel draadloos als bedraad, met of zonder bediening per app; alles is mogelijk.

Ook een systeem met radiatoren of een combinatie met vloerverwarming is prima per zone te regelen. Wij hebben voor elk systeem een passende oplossing. Als dealer van de A-merken Tado, Danfoss en WTH adviseren we u graag over de beste oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt het?

In iedere ruimte in uw woning wordt een thermostaat geïnstalleerd, bedraad of draadloos. Bij de verdeler van de vloerverwarming plaatsen we een regelmodule die voor de aansturing van de individuele ruimten zorg draagt. Vanuit die regelmodule wordt tevens de warmtebron aangestuurd.

Dus ook als uw woonkamer op temperatuur is, kan de bad-, slaap- of werkkamer gewoon warm worden via een eigen thermostaat. Bediening vanaf uw telefoon is ook mogelijk via de beschikbare apps.

Meer weten over de mogelijkheden van uw specifieke situatie? Neem contact met ons op of stuur ons een email op info@kreitech.nl.